
פילה אמנות ויצירה
ברוכים הבאים לעולם של פילה (F.I.L.A – Fabbrica Italiana Lapis de Affini).החברה האיטלקית אשר כבר 100 שנים מעוררת כל יום מחדש את היצירתיות בקרב דורות של ילדים תוך שהיא משרה בקרב הוריהם ומוריהם בטחון כי הם מספקים להם את מוצרי האמנות והיצירה האיכותיים והבטיחותיים ביותר, ונותנת לאומנים ומעצבים את הכלים הטובים ביותר להציג לעולם את כשרונם.
אנו חברה אשר המסורת בבסיס הצלחתה, אך בו בזמן דינמית, מלאת השראה וחדשנית בכל הנוגע לפיתוח ושימור מוצרי אמנות ויצירה אשר היום ניתנים לרכישה במעלה מ-150 מדינות ברחבי העולם ובישראל.
פילה אמנות ויצירה בע"מ | רח' המלאכה 4 נתניה מיקוד 4250539. | טלפון 09-7409777 | דוא"ל info@superkit.co.il

CANSON (כנסון)
חצי מילניום עבר מאז הוקמה חברת CANSON הצרפתית ב-1557 בכפר קטן בצרפת ומאז ועד היום מובילה בעולם בייצור ואספקת ניירות מקצועיים באיכות מעולה המתאימים לצרכיהם של אמנים, מעצבים, אדריכלים, סטודנטים לאמנות וצלמים. רוח ההמצאה והמצוינות המאפיינת את CANSON (שאף הביא להמצאת בלון האוויר החם הראשון בעולם) באמצעות שילוב ידע בתהליכי ייצור עתיקים עם טכנולוגיות מודרניות אפשרה ל- CANSON להשיק במשך מאות שנות פעילותה אינספור ניירות חדשניים שלא נראו כמותם קודם לכן כמו נייר Mi-TIENTES שנרשם כפטנט והיה הנייר הצבוע הראשון בעולם. המשטחים המדהימים, המשקלים והצבעים המוצעים על ידי CANSON מזמינים כל אומן להביא לידי ביטוי את הכישורים שלו כך שגם הציירים הטובים בעולם – פיקאסו, דגה, ואן-גוך, מאטיס, ועוד רבים השתמשו בניירות CANSON ליצירותיהם המרהיבות.

DALER ROWNEY (דאלר-ראוני)
חברת DALER ROWNEY הוותיקה אשר שורשיה נטועים במרכז לונדון עוד משנת 1783 נחשבת מאז ועד היום לאחת מיצרניות המובילות בעולם של חומרי אמנות לאמנים מקצועיים ולסטודנטים לאמנות. מאות גוונים הניתנים לערבוב של צבעי אקוורל, שמן או מים, מגוון ענק של מברשות לציור עם ראשים משתנים ובגדלים שונים ושפע ניירות, בלוקים, קנווסים או סקטשבוקים לאיור מספקים לאומן את האיכות הטובה ביותר שיוכל לבקש עבור יצירת האמנות שלו.

LYRA (ליירה)
LYRA GERMANY, יצרנית העפרונות הוותיקה מגרמניה שהוקמה עוד בשנת 1806 אשר מוצריה הם הבחירה הטבעית של אמנים וסטודנטים המחפשים עפרונות מקצועיים ואיכותיים לכתיבה, איור וציור. במשך מאות שנות פעילותה הרחיבה LYRA את מגוון העפרונות שהציעה לשוק והשיקה אינספור עפרונות חדשניים שלא נראו כמותם קודם לכן כדוגמת העיפרון הגרפיט הארגונומי אשר צורתו משולשת (LYRA FERBY), ליין עפרונות האחיזה הנכונה LYRA GROOVE אשר מלמד אלפי ילדים מידי יום כיצד לאחוז כלי כתיבה באמצעות פטנט החורים בעפרון וליין עפרונות עשויים עץ טבעי ואף אנתרופוסופיים לאלו אשר איכות הסביבה חשובה להם במיוחד.
LYRA REMBRANDT, מותג הבת של LYRA מציע לאמנים מקצועיים מגוון עצום של עפרונות רישום, ציור ואיור המגיעים בעשרות גוונים לבחירה, מבוססים על גרפיט, פח, אקוורל או פוליקולור, וניתנים לשימוש על אינספור משטחים החל מניירות ועד לעץ, פלסטיק או טקסטיל – הכל בהתאם לדרישות ולצרכי האומן.

MAIMERI (מאימרי)
MAIMERI , שם נרדף למצוינות באמנות הוקמה בשנת 1923 באיטליה ונחשבת קרוב ל-100 שנים כיצרנית הטובה בעולם לחומרי אמנות וציור. אינסוף הגוונים של צבעי השמן, האקריליק, המים והגואש המציעה MAIMERI לאמנים מקצועיים ולסטודנטים לאמנות מצטיינים בטיבם ובאיכותם ועמידים במיוחד לאורך זמן ממושך. סמל החברה, המשולש המושלם מייצג את ערכי החברה המשפחתית הזו השואפת לאספקת חומרי אמנות מצוינים באיכות איטלקית שלא נראו קודם לכן.

PRINCETON (פרינסטון)
Princeton Artist Brush אחת מיצרניות המכחולים והמברשות הגדולות בארה"ב שהוקמה לפני 25 שנים ומאז ממשיכה לכבוש באמצעות מוצריה המצוינים את טובי האמנים בעולם. החברה, המתמחה בייצור מכחולים לכל סוגי הצבעים (שמן, מים, אקוורל) מציעה אינספור מכחולים ומברשות באורכים שונים בעלי שיער טבעי או סינטטי ובכל צורה אפשרית הנדרשת לאומן (שטוחה, עגולה, אלכסונית, מניפה, פילברט ועוד).